29 maj 2007

Lisa Tjocksmock

Är nu inne i V25 och jag måste ändå säga att tiden går ganska så snabbt. På fredag ska jag till MVC och lyssna på hjärtljud för första gången. Vi får se hur mycket jag har ökat i vikt men nog sjutton har kilona sprungit iväg.

Jag har fått några nya intressanta besvär.....foglossning mellan benen!!! Ja, tydligen kan man ha det och Nej det är inte skönt. Att gå på toa och lösa Suduko är inte att tänka på utan nu vill jag bli klar så snabbt som möjligt. Det känns som om allt ska rasa ned, att livmoder, tappar och kissblåsa bara ska flyga ut när som helst. Ont gör det också!

Jag är fortfarande hyfsat rörlig och har inga problem med att gå till och från bussen. Det blir ändå 1 timme och 10 minuters gång varje dag. Jag ska köpa ett till månadskort och så får vi hoppas att det går vägen. Mina fötter har dock börjat säga ifrån och stödstrumporna kanske borde prövas.....fast hur läckert är det med stödstrumpor och shorts???

Är forfarande helt övertygad om att det är en grabb denna gång. Som vanligt har vi bara killnamn på lager:
Abbe
Linus
Malte (fast jag vill inte att M ska dominera i vår familj)
Sen gillar jag Sixten men jag vet att Martin kommer att lägga in sitt veto....hihi

"lillebror" har redan fått hicka och kan hicka en hel kväll, mycket intressant. Den är väldigt livlig på kvällen och sover på dagen (bådar inte gott).

Då så.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Foglossning mellan benen (symfysen) e inte skönt... om du vill ha tips hur du ska gå/stå/ligga hör av dig!!! Provat med bälte? Har ett om du vill låna...
Har hittat ett par till mammashorts här hemma, bruna, samma färg som ett par av byxorna... inte superläckra, men ett par shorts iallafall...

Abbe eller Malte låter som jättefina namn tycker jag...
Moa och Malte
Moa och Abbe
bägge "smakar" bra när man säger det...
Tjejnamn då? Nåt förslag?
Lo, Py, My
Tycker jag e fina namn! :-) med många andra såklart...
kram

Anonym sa...

Vet precis hur du har det gumman.. med fogarna alltså!!!! ;) Inte trevligt alls... Kramar