22 juni 2007

Glad midsommar?

Nixipixi, inte blir det något midsommarfirande för mig inte. Jag får allt stanna hemma och dricka apelsinjuice. Det känns inte riktigt rätt att åka på fest när jag bara snorar, hostar och har ont i huvudet. Börjar faktiskt fundera på att ringa sjukvårdsupplysningen och fråga varför jag inte blir bättre trots kåvepenin. Smärtan har i alla fall förflyttat sig under ögonen istället för över....har jag tömt dessa bihålor???

Nä, nu måste jag lägga mig igen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stackare, ta hand om dig o försök ha det så trevligt som det går i din ensamhet! Ladda hem lite filmer, drick juice och ät godis... det hjälper mot det mesta... Sen tycker jag du ska ringa sjukvårdsupplysningen o fråga... det skadar inte.
Kram Sara

Anonym sa...

Lilla gumman! Nu får jag dåligt samvete för att vi for hem. Borde ha stannat och hjälpt dig med hushållsarbete. Ring för tusan och fråga varför kåvepeninen inte hjälper. Be Martin bädda in dig och sköta om dig hela dagen med mat och annat i sängen.
Älskar dig mest av allt!
Var nu inte så tapper utan ligg och gör ingneting. Allt finns kvar ändå.
Mor din.

Anonym sa...

Glad midsommar till dig med, din stackare som är sjuk. Jag håller med de övriga, ring till sjukvårdsrådgivningen och fråga om du fortfarande ska vara så här dålig trots penicillin.

Krya på dig!