20 juli 2007

Invalid?

Glömde ju att berätta att jag fick värsta skumma komentaren på Aqua Nova. En kvinna såg mig åka vattenrutschbanan med Moa och Martin för att sedan fråga om jag verkligen tordes åka. Hon pekade på min svällande buk.

Hm, vatten är mjukt, banan var skapad så att småbarn kan åka, inga g-krafter eller farliga stup samt att jag inte åkte på mage.

Ja jösses (som Johanna skulle säga)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det låter höras att ni har fina dagar. Härligt!
Stackars Moaliten som blir åksjuk!! Jag minns alltför väl mitt eget illamående när jag som barn åkte bil.
Kruxet är ju att man inte riktigt ser färdriktningen. Är man dessutom bakvänd (vet inte om Moa är det) blir det säkert extra "snurrigt".
Jag var aldrig bakvänd, ej heller var jag fastspänd, och vägen framåt såg jag aldrig om jag inte ställde mig upp. Men senare, på långresorna till södra sverige, fanns faktiskt åksjukepiller att få. De blev man trött av, men de hjälpte!
Jag antar att de är mer sofistikerade idag, och tur det för Moaliten! Minns även att mina föräldrars bubbla var ganska ok att åka i, men grannens softade Mercedes och dina föräldrars volvokombi var läskiga "illamåendemaskiner"!
Den där kvinnan som var oroad för dig i rutschbanan hade väl aldrig åkt den själv kantänka??
Vad roligt att Moa gillar att pärla! Jag och några av mina väninnor träffas en gång i veckan och gör härliga smycken i pärlor och silvertråd. En mysig och kreativt utmanande sysselsättning i färg och form. Värd att uppmuntras!! Man kan aldrig få för många vackra pärlor...
Kram på er/ Annest