20 juli 2007

En tripp

Idag sov vi superlänge, klockan var 9.30 när jag och Moa masade oss ned till köket. Det som först såg ut att bli en bra dag blev molnig så vi packade väskan och satte oss i bilen. Vårt mål var Borlänge och Aqua Nova.

Vi fick stanna ett antal gånger då Moa fick ont i magen så det tog sin lilla tid att komma fram. När vi väl kom fram så visade det sig att Aqua Nova hade problem med sina datorer och att alla attraktioner stod still. Vi fick tipset att åka till Sandviken istället.....hm, dagen såg ut att bli väldigt misslyckad.

Vi stuvade in en åksjuk Moa i bilen igen och tog oss till Kupolen (ett shoppingcenter) där vi inhandlade lunch och åksjuketabletter. Vid 14 var dags att börja rulla hem igen men vi åkte förbi badet för att kolla om datorerna hade börjat fungera igen. Och se det visade sig vara en bra chansning.

Efter ca 2,5 timmars bad och massor med skoj var det dags att åka hem. Moa somnade som en klubbad säl i bilen men fick dock vakna när vi åkte förbi Citygross. Jag har alltid sett reklam för stället men aldrig varit där så nu fick jag chansen. Vi brände typ 800 kr på stället....hujja. Moa fick massor av pärlor till sina pärlplattor. Ungen verkligen älskar att sitta och pärla.

Just nu är vi alla rätt mosiga och trötta. Som vanligt visar teven bara superdåliga program så det blir väl en tidig kväll. Vem vet.....solen kanske lyser i morgon.

Inga kommentarer: