20 april 2009

Stängt

Under hela den här tiden har jag mött stängda dörrar. Inga samtal/erbjudanden/försök har lett mig någonstans. Det är så enormt frustrerande! Stängda dörrar och noll möjlighet till föränding är nedbrytande, det smular hjärtat till pulver.

2 kommentarer:

villan vid vilan sa...

Om jag kunde så skulle jag vilja säga något som kändes okej...men jag förstår att det kanske inte är möjligt just i denna stund.....men jag tänker på dej ofta och undrar om du behöver och vill häva ur dej, ja ösa på bara.....sånt kan jag ta.....-Lisa Hopp Styrka och Kraft i massor till dej..... vinden vänder.......inte idag eller i morgon....kanske inte heller nästa vecka.....men den vänder........................ MÅNGA KRAMAR FRÅN MEJ!!!!

positiv energi sa...

Jag hade önskat mig lite mer hopp och någon gnutta glädje i din blogg, men jag förstår att bloggen inte är det första ställe det syns på. Jag hoppas verkligen att du får hjälp av dina nära vänner nu och att du ser något ljust i framtiden. Jag fortsätter att skicka glädjeenergi och ger mig inte förrän jag får se en hoppfull glimt i bloggen igen...
Kämpa på Lisa!
Kramar!