10 april 2009

Höga berg och djupa dalar

Känslorna rusar i kroppen. Jag är arg så jag skakar men så fort någon rör vid mig eller säger något fint brister jag ut i tårar.

Allt jag vill ha svar på är HUR!
Hur kan någon jag älskar så högt och innerligt göra mig så illa?

3 kommentarer:

Sara sa...

Älskade Lisa. Jag kan inte svara på din fråga...vill så gärna kunna det. Jag vill så gärna hjälpa dig och få allt det onda att försvinna. Vill så gärna kunna säga att allt är bra.
Finns här, nu och alltid. När som helst.
Kramar kramar kramar

Lena sa...

Älskade vän! Blir så ledsen när jag läser det som hänt. Tyvärr var det som jag befarade! Jag önskar att det fanns någonting jag kunde göra för att hjälpa dig, men när det gäller känslor så står alla andra maktlösa. Hur gärna man vill kan man inte styra över dem, allra minst andras känslor. Nu vet jag varför jag har tänkt en tanke om dig, att jag ska ta med dig till ett ställe och jag ska verkligen göra det!
Även om vi bara börja lärt känna varandra så är du en person som betyder för mig. Se till att ta all hjälp du kan få och är det något jag kan göra även om det bara skulle vaara att komma och laga mat så säg till kommer jag som ett skott.
Du är en fantasktisk människa LISA!
ALLA största och innerligaste kramar från Lena

villan vid vilan sa...

Jag vet att inga ord kan hjälpa men när jag läser detta Lisa så känns det oerhört smärtsamt och jag kan nog bara i min vildaste fantasi tänka mej in i hur du känner...det är ju som den värsta mardröm man kan tänka sig. Jag vill bara ge dej mina VARMASTE VARMASTE kramar du förtjänar alla du kan få verkligen!!!!!!!! Du är en grym tjej KRAAAAAM till dej Lisa