06 september 2008

Älskade lillstruten


Idag är det exakt ett år sedan du kladdig låg inlindad i en varm vit frottéhandduk medan jag grät lyckotårar över att jag än en gång tillsammans med din pappa skapat en perfekt liten tös.

För perfekt är det du är!

Dina härliga runda äppelkinder, dina djupblå stora kunskapstörstande ögon, ditt fjuniga tovkänsliga ljusa hår, din pussmun som förvarnar oss om att bus är på gång, dina fina tio tår och tio fingrar. Det är en fröjd att studera hela dig och dina galna upptåg. Du gör så mycket bus och får oss att skratta även fast du har fått oss att vakna vid 4.55.

Din kärlek till Moa är vacker och Moas kärlek till dig likaså. Ni är perfekta för varandra. Det är så härligt att se din äkta glädje när Moa tågar in det rum du befinner dig i. Att få lyssna till ditt OA OA OA är musik i mina öron.

Vem kommer du att bli och vad kommer ditt syfte vara? Det finns bara spännande äventyr som väntar och varje dag lär du dig något nytt som får oss att häpna.

Du har redan gett oss tecken på att du är en mycket bestämd dam som gärna vill ha sin vilja igenom. För får du inte som du vill låter du oss veta det, högt och ljudligt. Och även fast du inte gillar tät närhet ger du oss snabba med ack så ärliga varma kramar som förgyller vår vardag.

Du är vårt allt och du kommer alltid att vara vår.

Jag älskar dig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å älskade lilla gumman och jag menade dig, för du är för oss det du så vackert skrev om din lilla dotter. Här kommer vi hem från kulturnatten i Luleå och läser denna vackra kärleksbeskrivning. Den var vackrare än det vi sett denna dag och kväll (berättar mer om det senare). Hugaligan vad vi saknar er alla.
Lisa, vännen du borde publicera alla dina kloka, genomtänkta,väldisponerade och allt vad det heter dagliga betraktelser.En bokslukande, litteraturälskanden mamma, kan verkligen se ditt underbara skriftspråk, allt blir så levande. Ta tillvara på denna begåvning, tårarna rinner med ett leende. Vi älskare er alla.
Mor din

Anonym sa...

Hejsan svejsan..
Datorn är paj, hinner inte läsa så ofta. Stort grattis till Milla i efterskott! Jag håller med föregående inlägg, man blir ju tokrörd ibland när du skriver. Du är väldigt duktig på att förmedla känslor, stämningar och situationer i livet! Skriv på!!
Tack för bilderna på Kims bedårande pojkar. Vilka härliga killar! Och Joel ser ju "urstark" ut..herregud vilka muskler på en sådan liten grabbhalva. Hoppas du kryar på dig, KRAM/Annest