10 september 2008

Blankt

Livet går liiiiite för snabbt just nu. Jag har känslan av att alltid vara efter och aldrig ikapp. Håller dessutom på att bli förkyld igen, jag fick ingen friskdag denna gång. Det blir nog bättre när barnen är vuxna, om så där en 20 år. Gillar inte heller att jag hamnar "utanför" eller rättare sagt inte orkar ta mig för saker. Mår psykiskt bra men är trött.

Millatösen har haft några griniga dagar och denna gång förstår jag henne. Äntligen efter 5 månader håller hon på att få tänder igen. Dock håller båda övre framtänder på att tränga igenom samtidigt. Det måste göra rejält ont! Idag har det dock varit bättre och snart kanske hon slipper tugga med gomköttet.

Moa har börjat dansa på ett träningsställe här i byn. Det var jätteroligt, tyckte hon. Kul! Till helgen drar även simskolan igång igen och denna gång är det tänkt att hon ska vara i stora basängen. Helt galet. Annars har hon nog drabbats av storasystersjukan och känner sig lite undanstuffad. Martin fick svara på frågan:

- Pappa, varför leker du inte med mig och varför tar det så lång stund att du kommer ned efter Milla har somnat?

Hujja, pappahjärtat klövs.

...hepp

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ge flickstackarn lite alvedon. Hjäpte oss när garnityret skulle fram.

Sara sa...

Tiden går fort... en vecka redan avklarad på jobbet å ja, det går bra, men faktiskt mkt att göra...
Har tänkt ringa varje kväll, men har varit för trött för att socialisera...

Maja ska oxå börja på simskola på lördag, kl 11:00...

Förresten lite skoj, vi har beställt Didriksons kläder från nätet och jag hade bestämt mig för att INTE beställa lika som Moa, även om jag tycker den är superfin... tji fick jag, den bruna jackan jag beställde var slut och svaret blev men vi har en grön/brun rutig i den strl, kan det va nåt?! Tror våra töser är dömda till likadana kläder...

Smörj Millas tandkött med flytande alvedon... eller ge suppar!

Kram till er!