01 maj 2008

Och sist men inte minst....Valborg!

Igår var det den där magiska dagen då ungdomar provar alkohol och upplever sin första fylla. År 710 föddes även flickebarnet Valborg, dotter till kung Rickard. Men nu kan ni även skriva in i era kalendrar att det var Lisas sista mammaledighet förevigt, föralltid. Det var både med sorg och glädje jag slog upp mina blå igår morse och insåg att väder inte var lika bra som i förrgår.

Jag blev i alla fall utbjuden på date av Daniel så lunchen spenderades med lekande barn och korvgrillning. Lysande initiativ! Sen bar det hem för att klä sig i lite mer ofläckiga kläder då kvällen skulle spenderas i storstaden med Thomas och Katarina. Både jag och Martin var nog liiite orolig över hur Milla skulle klara detta men hon överraskade oss positivt. Hon somnade sött i barnvagnen efter vällingen och sov sedan hela natten. Gött mos!

Vi blev bjuden på smarrig kyckling och trevligt sällskap. Vid 21 tiden travade vi till stadens enorma kase (som det så käckt heter här i trakterna) och där bjöds vi på vårsång och Tiger Woods svärmors mässande röst (tokmycket folk och vi långt bak). Moa tyckte nog smällarna var lite högljudda och eftersom vi inte hade med oss kåpporna (hörselskydden) gick vi efter en stund. Runt midnatt tackade vi för oss och bilade hem. Superbra initiativ!

Idag ska vi städa och feja......jippi?

Inga kommentarer: