14 juli 2008

Milla

Milla har sagt sitt första ord! Hon säger OA (Moa). När vi går ned för trappen eller är på väg ut ropar hon efter Moa. OA, OA, OA....hihi det låter supergulligt. Hon står ganska stadigt och igår (13/7) ställde hon sig upp från golvet två gånger.

Milla älskar att borsta tänderna och när tandborsten kommer fram sparkar hon med benen och viftar med händerna. Samma rörelsemönster som när hon äter choklad.

Moas första ord var bäbis, hon trodde nog hon hette så för det var vad vi kallade henne. Hon lärde sig gå före hon stod stadigt och det tog lång tid innan hon kunde ställa sig upp från knästående utan att hålla i något. Så visst är det skillnad på våra töser.

Milla har äntligen börjat äta, tack vare mormor. Hon har nämligen matstrejkat i en månads tid och när Martin var med henne på BVC hade hon inte ökat något i vikt och tappat en hel kurva. Men nu käkar hon massor och kommer snart ikapp viktmässigt. Detta är ganska så ironiskt då jag har alltid velat ha tjocka barn. Det är ju så gulligt med tjocka kinder och gummiband vid händer och fötter. Sen behöver man inte oroa sig med tjocka barn om de skulle matstrejka. Men mina döttrar har alltid varit smala eller för smala. Moa hade tendens till att bli en tjockis men efter mjölkallergin tappade hon allt.

...hepp

Inga kommentarer: