14 juli 2009

Pandemi

Svininfluensan ska drabba 3 miljoner svenskar. Helt galet! Alla svenskar ska få vaccin mot denna svininfluensa. Helt galet! Är det nu jag ska bli rädd och hur kommer det sig att just denna influensa drabbar hårdare än alla de andra? Vad hände med fågelinfluensan? Hur kom det sig att den inte drabbade oss och varför fick vi inte vaccin mot den?

Jag börjar bli lite konspiratorisk och klurar på om det kanske är så att just denna influensa har rymt från ett laboratorium. Ja, ni vet kemiska ihopkok som bara ska blandas i sluten miljö. Eller är det kanske så att det är just det virus som härstammar från grisarna och upptäcktes 1930? Kan det vara så att det är samma influensa som slår till vartannat eller vart tredje årtionde och som 1960 drabbade Hongkong? Om det nu är just denna influensa som troligtvis redan fanns innan 1930 (Spanska sjukan kunde tydligen ha varit av denna typ) varför har man då inte sett till att grisarna inte blir drabbade? Eller varför har man inte eliminerat alla grisar från denna jord?

Om 3 miljoner svenskar samtidigt insjuknar i svininfluensan har vi stora problem så visst förstår jag att vi kommer att få vaccin MEN hur kommer det sig att just denna influensa är så kraftig? Hur kommer det sig att man vet att så många kommer att drabbas? Hur vet man att 3 miljoner svenskar troligtvis kommer att insjukna i denna influensa när vi inte drabbades av fågelinfluensan? Kan det vara så att ett krypterat och väldigt hemligstämplat meddelande har gått ut till alla nationer om att man omedelbart bör vaccinera alla sina invånare då de med all sannolikhet kommer drabbas? Kan det vara så att författarna till detta krypterade och väldigt hemligstämplade meddelande vet att det kommer att lamslå världen då tanken bakom viruset var att just göra det? Min teori spricker lite då jag inte riktigt förstår varför man skulle skapa ett virus som drabbar så många. Men sen förstår jag inte riktigt heller varför man uppfann kärnvapen.

Ja, ni där ute.....sug på den karamellen

Inga kommentarer: