05 juli 2009

En lördag med Sandra


Igår var det så äntligen dags att överraska härliga Sandra med en hippa. Hon firades hela dagen av 17 partybrudar iklädda rosa peruker. Sandra fick traditionsenligt spela in en singel tidigt på morgonen för att sedan brottas till hon nästan kräktes. A som var Sandras brottartränare var helt galet snygg och när han tog på sig sina trikåer drog alla 18 brudar efter andan. Ingen av oss kunde fatta hur en sådan ung kille kunde se så läcker ut. Sandra njöt nog i sina kroppsnära trikåer *ler*

Vi hade tänkt äta lunch ute men efter en blick i skyn packade vi ihop och gick in. Under lunchen kom tidernas värsta regnoväder. Himlen öppnade sig under en timme medan vi njöt av god mat under tak. Självklart fick hon sedan göra några pinsamma uppdrag runt om i stora staden. Hon hejades glatt på av oss brudar. Som sista anhalt hade vi magdans som visade sig vara det svåraste jag någonsin har gjort. Jag är stel som ett kylskåp.

Efter en mycket trevlig middag begav vi oss ut på krogarna. Vi hade fortfarande våra rosa peruker medan Sandra var uppklädd i rosa tyll. Hon var så grymt läcker. Vi dansade till fötterna sved och benen värkte. Runt 2 började jag och Sara cykla hem till S&D bed and breakfast där jag sov skönt och vaknade av en härlig engelsk frukost bestående av äggröra och bacon.

Tack underbara Sandra för att vi fick låna dig under en hel lördag!

Puss

Inga kommentarer: